Ga je mee verdwalen? | Over ons
15290
page-template-default,page,page-id-15290,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over ons

Wie wij zijn

 

Van collega’s naar vrienden en uren kletsen, dromen en ontdekken later als vanzelf: Joost & Malou ❤

 

Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen, konden we niet wachten om het kantoor achter ons te laten om naar het strand te gaan, lange boswandelingen te maken, met varkens te knuffelen en nieuwe plekken in eigen land en verder weg te ontdekken. Dit bracht ons o.a. naar Schotland en Gambia en hier kregen we het samen-op-pad-virus helemaal te pakken. We deelden onze al beleefde reisavonturen en fantaseerden wat af over de landen die we nog allemaal wilden zien en de routes die we droomden te bereizen.

 

Onze dromen veranderden langzaam in serieuze plannen en hier zijn we dan: aan het begin van onze reis voor onbepaalde tijd, beginnend op de Zijderoute. Op 2 oktober 2016 vertrekken we en van het oude Perzië, reizen we via verschillende “Stannen”, naar het grootse China. En daarna? Wellicht verder (ver)dwalen langs de koningssteden van Myanmar, de jungle van Laos, de stranden van Cambodja…wherever the wind will take us. Via deze site hopen we je een beetje door onze ogen mee te laten kijken, voelen, lopen, verwonderen, verbazen en genieten. Ga je mee verdwalen?